OUR PEOPLE MAKE THE DIFFERENCE

Λίγα λόγια για εμάς

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Είναι ένας δυναμικός οργανισμός, που διαρκώς εξελίσσεται, εφαρμόζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης, έτσι ώστε να διατηρεί υψηλή ικανότητα ανταγωνισμού σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς στους τομείς αυτούς.

Διαθέτει όλο τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να παρέχει το υψηλής ποιότητας έργο, που έχει γίνει πλέον παράδοση αυτής, ώστε να μπορεί να εγγυάται έτσι τον ολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη την διάρκεια και τα στάδια του έργου.

Σε όλη την διάρκεια λειτουργίας του, το γραφείο μας παρέχει στους πελάτες τις υπηρεσίες, διατηρώντας απόλυτη ανεξαρτησία από τα εμπορικά συμφέροντα προμηθευτών και κατασκευαστών υλικών και εξοπλισμού, διασφαλίζοντας πλήρως τα συμφέροντα των πελατών της και προσφέροντας έτσι συμβουλές και υπηρεσίες, ανεπηρέαστες από τέτοιου είδους συσχετίσεις και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πελατών της.

Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Το γραφείο μας ειδικεύεται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις αλλά και στις ανακαινίσεις. Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φέρουμε εις πέρας παντός τύπου ηλεκτρολογική εργασία.

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας         [Κάμερες ασφαλείας], [ Πυρανίχνευση],[Συναγερμός].  Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, προτεραιότητα μας η ασφάλεια σας.

Δομημένη Καλωδίωση

Δομημένη Καλωδίωση

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης, την τοποθέτηση rack, patch panel και switch. Εκτός της εγκατάστασης αναλαμβάνουμε και την πιστοποίηση τους. Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φέρουμε εις πέρας παντός τύπου εργασία.

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την μελέτη του χώρου σας αλλά και των σχεδιασμό των Η/Μ με γνώμονα τις ανάγκες σας αλλά και τις απαιτήσεις της τρέχων τεχνολογίας της εποχής μας.

Έργα

Ενδεικτικά έργα

Επικοινωνία​

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση​

Γρ. Λαμπράκη 12, Ταύρος Αττικής, ΤΚ. 17778

Τηλέφωνο επικοινωνίας​

210-3476766

Instagram

TechEvolve

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτέρα-Παρασκευή
08:00-16:00